Menu
Lokaal voor Breda, liberaal voor ondernemers, sociaal voor ouderen

CHANTAL KROM – CHARRIERE

26 feb 2018  |  Kandidaten

Als ondernemer in- en bewoner van de binnenstad, ben ik trots op ons mooi Breda! Ook al ben ik hier niet geboren, als 2-jarig mopke hier komen wonen en nooit meer weggegaan, vind ik mezelf wel een echte bredase. Samen met mijn man, mijn stiefzoon en Bella de golden retriever woon ik in een woon/winkelpand op een van de mooiste locaties in mijn stad. Aan de rand van het stadshart, met het Valkenberg als mijn ‘voortuin’, run ik een beautysalon, al jaren met passie en plezier. Mensen mooi maken! Dat is wat ik het liefste doe! Ik heb door mijn werk veel persoonlijk contact met mensen van allerlei leeftijden, rangen en standen, hoor veel persoonlijke verhalen, mooie, leuke, grappige.. maar ook verdrietige en trieste gebeurtenissen worden verteld… Daardoor ben ik goed op de hoogte wat er speelt bij ‘de gewone’mens..Uiteraard worden ook het laatste en het lokale nieuws in de salon uitgebreid besproken! Een uitgesproken mening heb ik zeker, ik vind dat er veel verbeterd zou kunnen worden om ons mooi Breda een nog fijnere stad zou kunnen zijn om te wonen, werken of te bezoeken… En daar ga ik mijn steentje aan bijdragen!

WORD LID

Wil je Breda ook veranderen?
Word dan lid van BOB! 
Klik hier!

DOWNLOADS

Binnenkort online

CAMPAGNETEAM

Sta je achter de standpunten van BOB en heb je van 1 uur tot heel veel tijd?