Menu
Liberaal voor ondernemers, sociaal voor ouderen

Cees van der Horst

Cees van der Horst

Cees van der Horst

 

 

 

 

 

WIE BEN IK ?
Ik ben Cees van der Horst lijsttrekker van BOB , geboren en getogen in Breda, gehuwd en de trotse vader van een zoon.Daarnaast ben ik ondernemer. Als directeur/eigenaar en oprichter van een van de grootste netwerkclubs van Breda: Brabants Genoegen, sta ik midden in het bedrijfsleven van Breda en de wijde omgeving. Al vanaf jonge leeftijd voel ik me verbonden met deze stad. Niet voor niets bekleed ik altijd meerdere sociale functies en beschik ik over een groot netwerk. Sommige typeren me in de politiek als een “ongeleid projectiel”, maar ik ben ervan overtuigd dat de tijd rijp is voor een fris, helder en slagvaardig geluid. Het geluid van BOB.
Als ik dingen aanpak, doe ik dat met vuur en passie. Vraagt u mij naar een standpunt, dan neem ik geen blad voor de mond. U kunt rekenen op mijn eerlijke mening, onderbouwd met argumenten. Mijn ruime ervaring in het bedrijfsleven en in diverse maatschappelijke bestuursfuncties heeft ervoor gezorgd dat ik snel kan schakelen, gemakkelijk hoofdzaken van bijzaken onderscheid en dingen steeds kan plaatsen in een groter geheel, zonder daarbij details uit het oog te verliezen.

WAT WIL IK?
Ik wil me inzetten voor een goed ondernemingsklimaat zodat een economisch sterke stad en ook een veilige stad wordt gebouwd. Waar voldoende werkgelegenheid is, waar aandacht is voor de jeugd, zowel voor werk als ontspanning. Waar de ouderen niet vergeten worden en waar het goed ondernemen is. Ik wil mijn volle aandacht richten op aangenaam wonen en recreëren. “Een dagje stad” moet synoniem staan voor een “dagje uit”, compleet met goede toegangswegen en voldoende parkeergelegenheid tegen acceptabele tarieven. Met enkele zetels in de gemeenteraad voor BOB is dit voor mij de plek om deze idealen te verwezenlijken.

HOE GA IK DAT DOEN?
Ik wil de politiek dichter bij de burger brengen. Als u de weg naar de politiek gemakkelijk weet te winden en zich betrokken voelt bij de politiek kunnen we samen, u ik en BOB, de juiste beslissingen nemen. Daarnaast wil ik het onderwijs meer betrekken bij het bedrijfsleven en de samenleving. Hoe beter onze studenten worden voorbereid op een eventueel ondernemerschap of werk – bijvoorbeeld tijdens uitdagende stages- hoe sneller zij hun weg vinden naar werk waarin zij met plezier hun talenten kunnen inzetten.

WAAROM WIL IK DIT?
Als ondernemer ben ik nogal eens aangelopen tegen de vele onnodige regels die worden gehanteerd door de overheid. Ik heb het te vaak zien gebeuren dat goede initiatieven hierdoor in de ijskast verdwenen. Anderzijds zag ik dat veel geld werd geïnvesteerd in initiatieven, waarvan op voorhand had kunnen worden gezien dat zij te weinig kans van slagen hadden. doch politiek doorgedrukt werden enkele plaatselijke voorbeelden:
De BIOMASSA centrale 3,2 milj. wat zomaar over de balk werd gegooid waar projectmanagers werden ingehuurd van € 40.000,-
Een waterberging waar alles geregeld was maar vergeten was de gronddichtheid tevoren te meten weg € 300.000, –
Provincie waar ingezet werd op Brabant Culture hoofdstad en een directeur per uur een salaris van € 1500,- genoot.
Ik ben ervan overtuigd dat een gedegen voorbereiding op beslissingen, gestoeld op praktische en onderbouwde argumenten, een positieve bijdrage leveren aan de economie, het leefklimaat en de vitaliteit van Breda. Mede hierdoor dit soort excessen wordt beperkt en als het aan BOB ligt totaal wordt uitgesloten.

WAAROM MOET U OP MIJ STEMMEN?
Ik heb geleerd om voor belangen op te komen. Ik ben vasthoudend en laat me niet door de eerste de beste tegenslag uit het veld slaan. Het is mijn uitdaging geworden om de belangen van eenieder te ondersteunen. U zult in mij en BOB leren kennen als een warm pleitbezorger voor iedere Bredanaar en in het bijzonder de ouderen en ondernemers en met nadruk beklemtoon ik: zonder daarbij de jeugd en andere burgers van Breda uit het oog te verliezen. BOB en ik staan voor alle Bredanaars. Ik zal me daarbij niet laten leiden door theorieën en boekenwijsheid, maar door meningen en inzichten die zijn onderbouwd met praktisch argumenten.
Breda uw stad moet een economische sterke en sociale stad worden met cultuurondernemers, goede werkgelegenheid en waar het aangenaam en veilig wonen is.

 

 

Kandidaten

cees

CEES VAN DER HORST

WIE BEN IK ? Ik ben Cees van der Horst lijsttrekker van BOB , geboren en getogen in Breda, gehuwd en de trotse vader van […]

Esther

ESTHER HEREIJGERS

Mijn naam is Esther Hereijgers, 51 jaar. Geboren en getogen in Breda. Ik woon nog steeds in deze mooie stad, samen met mijn echtgenoot. Ook […]

Ton

TON NOORHOFF

Geboren in 1937 in Den Haag, werkte ik sinds 1953 in de Procesbesturing, sinds 1970 in de Bedrijfsbesturing en sinds 1995 in het Hoger Beroepsonderwijs. […]

CONTACT

Stadserf 2
4811 XS Breda

T. +31 (0)76 - 5294 056
E. info@partijbob.nl

Toekomstige evenementen

AGENDA

 1. Deelnemen Jurylid Lagerhuis

  maart 2
 2. Gouden cirkel

  maart 3 @ 20:00 - 22:00
 3. Nieuwe Vesten

  maart 5
 4. Intervieuw Breda Nu

  maart 7
 5. Politiek café

  maart 9

WORD LID

Wil je Breda ook veranderen?
Word dan lid van BOB!
Klik hier!

DOWNLOADS

Binnenkort online

CAMPAGNETEAM

Sta je achter de standpunten van BOB en heb je van 1 uur tot heel veel tijd?